Україна збирається завершити ремонт газопроводу з Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна збирається завершити ремонт газопроводу з Польщі

Енергетика
291
Ремонт реверсного газопроводу Україна-Польща, який був зупинений у травні, планується повністю завершити до 15 липня, після чого польський газотранспортний коридор буде готовий до імпортування газу з Європи в Україну. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова прес-служби компанії “Укртрансгаз” Максим Білявський.
“Вчасно завершуємо ремонт реверсного газопроводу Україна – Польща, який був зупинений у травні. Сьогодні заплановано закінчити безпосередньо ремонтні роботи на газогоні, а до наступної п’ятниці завершити вогневі роботи по підключенню новозбудованих/реконструйованих ділянок до єдиної газотранспортної системи України”, – повідомив М.Білявський.
З його слів, протяжність відремонтованої ділянки – 3,2 км.
“Таким чином, у запрогнозований період ремонтних робіт (до 15 липня) – вкладаємось. Після виконання таких робіт, польський газотранспортний коридор буде готовий до імпортування газу з Європи в Україну”, – додав М.Білявський.
Він зазначив, що роботи виконувались власними силами, на трасі було задіяно 40 одиниць спецтехніки та більше 100 осіб особового складу філії “Укргазпромбуд”.
Він підкреслив, що мета проведення таких робіт – забезпечення стабільної роботи польського інтерконнектора з імпорту природного газу в опалювальний сезон поточного року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас