Польща має намір підтримати підприємництво в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща має намір підтримати підприємництво в Україні

Світ
685
Польща має намір створити 10 центрів підтримки підприємництва в Україні в рамках програми підтримки України для підвищення її інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності регіонів.
“Цей проект може стати початком подальшої співпраці. Зараз ми виділяємо близько 800 тис. євро, будемо реалізовувати 6 головних пріоритетів і 25 дій – це в першу чергу дії з консультування та навчання в сфері підприємництва”, – розповів директор департаменту технічної допомоги Міністерства розвитку Польщі Пшемислав Дервіх.
“Очікувані нами результати – це проведення конференцій, семінарів, проведення досліджень. Але головне – це створити мінімум 10 центрів підтримки підприємництва і так званих центрів коворкінгу”, – додав польський чиновник, зазначивши також, що метою проекту є розвиток малого і середнього бізнесу в Україні.
За його словами, в проекті беруть участь українські Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Також П. Дервіх зазначив, що сподівається на участь у програмі Фонду державного майна і місцевої влади.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас