Стало відомо, що обговорювали Яценюк і Байден в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, що обговорювали Яценюк і Байден в США

Казна та Політика
1526
Екс-прем’єр-міністр України, лідер партії “Народний фронт” Арсеній Яценюк в рамках візиту до Сполучених Штатів Америки зустрівся з віце-прем’єром США Джозефом Байденом.
“Відбулася зустріч з моїм другом і великим другом України віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом”, – написав А. Яценюк на сторінці у Фейсбуці та виклав фото зустрічі.
Він нагадав, що американські лідери багато зробили для України, а США були одною з перших країн, які стали на захист територіальної цілісності й незалежності Української держави. Крім того, підкреслив А. Яценюк, США інвестували мільярди доларів в українську економіку.
“Основна теза, яку я почув від віце-президента Сполучених Штатів: зараз багато що залежить від українського лідерства і від українського політикуму. Нам далі потрібно продовжувати той курс реформ, який був закладений два роки тому. Україні будуть допомагати тільки тоді, коли Україна кожен день, підкреслюю – кожен, демонструє прогрес”, – поділився враженнями від зустрічі екс-прем’єр України.
Як повідомлялося, А. Яценюк 27-30 червня перебуває з візитом в США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас