Люди з активами від 100 млн доларів у найближчі 5 років стануть ще багатшими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Люди з активами від 100 млн доларів у найближчі 5 років стануть ще багатшими

Світ
914
Заможні люди, активи яких становлять від 100 млн доларів США, в найближчі 5 років стануть ще багатшими, тому що світові фондові ринки відновляться. Таких висновків дійшли експерти з компанії Boston Consulting Group.
Згідно з прогнозом фахівців, капітал таких людей буде щорічно зростати на 9,5% до 2020 року і досягне 224 трлн доларів. Таким чином, частка світового багатства, контрольована мільйонерами, збільшиться до 52% з 47% в 2015 році.
Також у звіті Boston Consulting Group зазначається, що, зіткнувшись зі скороченням інвестиційно-банківських зборів, великі банки, такі як UBS Group, Credit Suisse Group і JPMorgan Chase & Co., переорієнтували бізнес на обслуговування ультра-багатих клієнтів, в числі іншого пропонуючи їм особисті кредитні лінії на сотні мільйонів доларів.
Крім того, стверджують у BCG, офшорні фінансові центри, де приватні банки управляють грошима нерезидентів, наростили активи приблизно на 3% до майже 10 трлн доларів в 2015 році.
У той час як деякі європейські та північноамериканські інвестори повертають гроші в свої країни, фізособи й надалі намагаються уникнути політичного і економічного впливу на власні сттки.
Так, згідно з прогнозами, офшорні активи, зареєстровані в Гонконгу та Сінгапурі, щорічно зростатимуть на 10%.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас