У Росії розстріляли двох бізнесменів з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії розстріляли двох бізнесменів з України

Кримінал
2735
Тіла двох загиблих заступників директора ТОВ “Будівельні технології” (Україна), які пропали більше двох тижнів тому, були знайдені 26 травня в річці біля села Абакумовка Токарівського району Тамбовської області Росії. У вівторок офіційний представник регіонального управління Слідчого комітету РФ повідомив, що 37-річний Віталій Губарєв і 44-річний Віталій Найденко були вбиті пострілом в голову.
За інформацією слідства, 14 травня Губарєв і Найденко в орендованій квартирі в робочому селищі Токарівка Тамбовської області разом з приятелем розпивали спиртні напої. Близько 22.00 їх приятель ліг спати, а зранку не виявив ні Найденка, ні Губарєва, ні їх машину Тoyota Lаnd Cruiser Prado. Під мостом на території Знам’янського району були знайдені 16 травня реєстраційні знаки з автомобіля Губарєва, гумовий човен, подушка і ковдра зі слідами, схожими на кров. Через два дні в районі села Дуплятово-Маслівка Знам’янського району виявили автомобіль Тoyota Lаnd Cruiser Prado.
За фактом зникнення заступників директора ТОВ “Будівельні технології” було порушено справу за статтею “вбивство двох осіб”, санкція якої передбачає до довічного позбавлення волі. За даними місцевих ЗМІ, обидва заступника директора приїхали в Тамбовську область по роботі 10 травня.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас