Яресько знайшла собі нову роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яресько знайшла собі нову роботу

Казна та Політика
2864
Розпочала роботу громадська неполітична організація Аспен Інститут Київ, яка буде реалізовувати програми лідерства для представників різних сфер діяльності.
Наглядову раду організації очолила екс-міністр фінансів України Наталія Яресько, виконавчим директором став Сергій Кошман.
“Ми запускаємо Аспен Інститут Київ в той час, коли Україна йде вперед від радянського минулого до європейської політики, економіки, культури … Ми пишаємося, що приєдналися до цього процесу”, – сказала Яресько на відкритті Аспен Інституту Київ в п’ятницю.
Вона також зазначила, що програми даної організації в різних країнах світу допомагають лідерам у різних сферах: освіти, міжнародних справ, комунікацій, культури.
У свою чергу віце-президент Аспен Інституту США Елліот Герсон зазначив, що ініціатива цієї організації в Україні існує вже майже 9 років, в її рамках проходили семінари для українських лідерів. “Цей запуск – можливість інтегрувати українських лідерів до мережі цінностей, заснованої на цінностях лідерства”, – сказав він.
Віце-президент також підкреслив, що Аспен Інститут Київ є незалежною українською організацією. “Не є якиюсь франшизою, відділенням організації. Це українська організація, під українським керівництвом, з українськими фінансами та українськими питаннями. Вона є рівним партнером інших організацій Аспен Інституту по всьому світу”, – пояснив Герсон.
“Ми будемо вигравати від вашого досвіду, і ми будемо ділитися нашим досвідом з вами”, – додала Яресько.
Нагадаємо, Наталія Яресько очолювала Міністерство фінансів України з 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас