Helix інвестує в українські стартапи понад мільйон доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Helix інвестує в українські стартапи понад мільйон доларів

Фондовий ринок
1262
Компанія мережевого маркетингу Helix інвестує до кінця цього року 1 млн доларів в стартапи малих бізнесів в Україні.
Про це 7 травня заявив в Києві на відкритті центрального офісу Helix президент і засновник компанії Дмитро Нагута.
“Будь-який талановитий молодий бізнесмен може прийти до нас з ідеєю і отримати з нашого боку інвестиції і партнерство. Компанія своїми інвестиціями покаже, як потрібно любити Україну і доведе, що в цій країні можна заробляти гроші, приносити користь суспільству і дарувати людям радість, незважаючи на фінансові та економічні труднощі”, – заявив Нагута.
Helix Global – холдингова компанія, заснована в 2014 р, тележурналістом, бізнесменом і меценатом із Хмельницького Дмитром Нагутом. 49% акцій належить великим акціонерам, 13% – самому Нагуту, ще 2% – у Helix Global. Решта 49% акцій торгуються на міжнародному торговельному майданчику Helix – BluBeard.
У Helix Global входять Helix Capital Investments Ltd, Helix Capital Ukraine, Helix Family (косметика і продукти харчування), Helix Home (товари для дому), Helix Job, Helix Spa, Helix Land, Sky Park (розважальні дитячі парки в великих торгових центрах), Helix Travel, Helix money, Helix Академія (компанія тренінгів) і інший бізнес.
Дмитро Нагута також анонсував запуск нової мережі кав’ярень 15 травня і відкриття флагманського магазину товарів Helix Family в Києві на Хрещатику.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас