В Steam тепер можна купувати ігри за біткоіни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Steam тепер можна купувати ігри за біткоіни

Фінтех і Картки
329
У найбільшому онлайн-магазині ігор Steam тепер можна купувати ігри, розплачуючись за них біткоінами. Процесинг цих платежів забезпечує сервіс BitPay, у себе в блозі вони оголосили про старт співпраці з Valve. Для українських геймерів ця опція також вже доступна.
Як повідомляє компанія BitPay, представники Valve звернулися до них, оскільки шукали швидкий і міжнародний платіжний метод для користувачів Steam на ринках, що розвиваються, таких як Індія, Китай або Бразилія. Адже в цих країнах інтернет-населення бурхливо росте, але в той же час далеко не всім доступна оплата картою. А біткоіни доступні геймерам по всьому світу.
Тепер, якщо користувач захоче купити гру, він зможе вибрати оплату біткоінами серед способів оплати, нарівні з оплатою з карти або через PayPal. Після такого вибору його перенаправляють на сайт BitPay, де він отримає дані про те, скільки і на який біткоіни-гаманець і потрібно перевести.
«Ми з нетерпінням очікуємо партнерства з великим числом ігрових платформ, щоб зробити біткоіни найпопулярнішою валютою серед геймерів усього світу», – пише компанія.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас