General Motors відкликає понад 1 млн автомобілів по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors відкликає понад 1 млн автомобілів по всьому світу

Технології&Авто
238
Американський автогігант General Motors (GM) відкликає понад 1 млн автомобілів по всьому світу через несправні ремені безпеки.
Під сервісну кампанію потрапили пікапи Chevrolet Silverado і GMC Sierra 1500, випущені в період з 2014 по 2015 роки. У них виявлені браковані кріплення ременів безпеки, які з часом можуть ослабнути. В GM стверджують, що компанії не відомо ні про один випадок отримання травми або виникнення аварії через цей дефект.
В цілому виробник відкликає 1,04 млн машин, в тому числі 142 тис. автомобілів за межами США. Велика частина автотранспорту з бракованими ременями безпеки вже продана, лише 3 тис. пікапів залишаються на складах дилерів.
Власникам потенційно несправних Chevrolet Silverado і GMC Sierra 1500 безкоштовно замінять кріплення ременів безпеки, а також переднатягувачі в разі потреби.
За словами виробника, витрати на нову відкличну кампанію будуть «незначними і покриті в рамках звичайних гарантійних резервів».
Нагадаємо, найбільший відгук автомобілів GM стався в 2014 році. Тоді корпорація повернула близько 27 млн машин в зв’язку з несправністю замку запалювання, через яку двигун ДЛМГ під час руху.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас