Мобільна мережа 5G може заробити в Південній Кореї в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільна мережа 5G може заробити в Південній Кореї в 2018 році

Технології&Авто
439
Південнокорейський оператор зв’язку KT успішно протестував нову систему мобільної передачі даних, яка в перспективі може стати частиною інфраструктури 5G.
Передбачається, що перші комерційні мережі п’ятого покоління (5G) запрацюють у 2020 році. Для них визначено максимальну швидкість передачі даних – 20 Гбіт / с. Впровадження нової технології вимагає значно більшого діапазону частот і більш широкого з метою підтримки очікуваного приросту трафіку і ще більш високих швидкостей передачі даних.
Повідомляється, що фахівці KT протестували систему на основі обладнання NEC. При цьому були задіяні високі частоти, а швидкість передачі даних склала 3,2 Гбіт / с.
KT розраховує запустити мережу 5G в 2018 році, хоча, ймовірно, мова йде про експериментальну системі. Очікується, що демонстрація можливостей 5G-сервісів буде проведена на майбутніх Зимових Олімпійських іграх, які пройдуть в лютому 2018 го в місті Пхенчхан, Республіка Корея.
Варто також відзначити, що результат в 3,2 Гбит/с. не є рекордом. Так, раніше під час випробувань технологій мобільного зв’язку п’ятого покоління з використанням новітніх прототипів мережевого обладнання була показана пікова швидкість передачі даних в 25 Гбит/с.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас