У Німеччині запропонували Україні 100-мільярдний "план Маршалла" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині запропонували Україні 100-мільярдний "план Маршалла"

Казна та Політика
9458
Україна повинна якомога швидше впровадити необхідні реформи, перш за все пов’язані з судовою системою і прокуратурою, для отримання фінансової допомоги на кшталт “Плану Маршалла” на понад 100 млрд євро.
Про це заявив депутат Бундестагу, співголова міжпарламентської комісії “Україна-Німеччина” Карл-Георг Вельман.
“Ми готові допомогти, і моя пропозиція була скласти щось на кшталт” Плану Маршалла “- понад 100 млрд євро. Хоча 30 млрд євро вже є, але ці гроші не можна застосувати тому, що Україна не здійснює реформ. Чи не буде грошей без реформ. Ось таку умову”, – заявив німецький депутат.
На його переконання, Україна повинна спочатку зробити те, що називається “домашньою роботою”, адже в Німеччині існує велике розчарування з приводу того, що не вистачає реформ “.
“Потрібна негайна політична і адміністративна реформа. Немає вже ніяких ілюзій. І все те, що відбувається в Україні – під дуже потужним моніторингом”, – заявив Карл-Георг Вельман.
Депутат Бундестагу також відповів на пряме запитання з приводу того, що буде ознакою реформ, які відбуваються.
“По-перше, буде судова реформа – це наріжний камінь. Незалежні судді, незалежні прокурори – це перше. І ми повинні дійсно отримати суттєві європейські реформи в Україні. Нам потрібні надійні структури, надійне уряд. Дуже багато ми чуємо, що є стурбованість з приводу того, що йде у відставку діючої прем’єр, призначають нового – треба щоб слова стали дією “, – заявив депутат Бундестагу.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас