У Південній Кореї з'явиться місто розвитку «Інтернету речей» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Південній Кореї з'явиться місто розвитку «Інтернету речей»

Технології&Авто
305
Оператор SK Telecom і компанія Samsung підписали меморандум про взаєморозуміння, в рамках якого в Південній Кореї планується створити масштабний центр розвитку технологій для «Інтернету речей».
Повідомляється, що майданчик буде розгорнута в Тегу – четвертому за величиною місті в Південній Кореї після Сеула, Пусана і Інчхон. Ініціативу підтримають місцеві влади.
По суті, мова йде про формування спеціалізованого високотехнологічного мегаполісу. Передбачається, що інвестиції в проект складуть до 8,6 млрд доларів США, він дозволить створити до 10 000 нових робочих місць.
В рамках проекту SK Telecom надасть телекомунікаційні ресурси, а також кошти аналітики великих даних і хмарні сервіси. Samsung, в свою чергу, буде відповідати за необхідне мережеве обладнання.
Передбачається, що проект надасть молодим компаніям можливості по тестуванню сервісів нового покоління. Йдеться перш за все про технології, пов’язаних з охороною здоров’я, енергетичним сектором та автомобілями майбутнього.
Додамо, що Samsung приділяє велику увагу сфері «Інтернету речей». Так, в травні минулого року були представлені міні-плати сімейства Artik, що дозволяють створювати інтелектуальні сенсори, різні носяться пристрої, побутову техніку з веб-підключенням та ін. А незабаром південнокорейський гігант анонсує нову операційну систему для «Інтернету речей».
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас