Tesla використовує Google Glass на складанні автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla використовує Google Glass на складанні автомобілів

Технології&Авто
1015
«Розумні» окуляри Google Glass не виправдали очікувань розробників як модний аксесуар на споживчому ринку, і, схоже, у підсумку цей проект відклали до кращих часів. З приводу промислової версії Google Glass Enterprise Edition поки немає такого рішення, тим більше що смарт-окуляри вже довели свою ефективність у таких галузях, як охорона здоров’я, промисловість і енергетика.
За даними ресурсу Electrek, версію Google Glass Enterprise Edition активно використовує виробник електромобілів Tesla на своєму заводі в Фрімонті (Каліфорнія). Цим повідомленням є декілька підтверджень. Зокрема, компанія APX Labs, яка розробляє програмне забезпечення для смарт-окулярів, вказала Tesla одним із своїх основних клієнтів.
Як повідомляє джерело ресурсу, знайоме з обставинами справи, Tesla тестує в Фрімонті смарт-окуляри двох компаній — Google і Vuzix з тим, щоб визначити, який з пристроїв краще підходить для виробничих цілей.
Смарт-окуляри Google Glass Enterprise Edition відрізняються від попередньої версії низкою поліпшень — складаний формфактор, більш потужний процесор, тонша призма дисплея для поліпшення якості перегляду, удосконалений бездротовий зв’язок, зовнішній акумулятор, можливість регулювання призми і міцна оправа з системою кріплення до головного убору.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас