Користувачі зацікавлені в платіжних картках із змінним CVV-кодом (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Користувачі зацікавлені в платіжних картках із змінним CVV-кодом (дослідження)

Фінтех і Картки
630
Французька компанія Oberthur Technologies, один з найбільших в світі постачальників програмних рішень і послуг в області безпеки та ідентифікації, представила результати дослідження, згідно з яким 80% респондентів хотіли б використовувати картки з підтримкою нової технології – динамічного коду верифікації.
У таких картах звичний тризначний CVV-код на зворотному боці замінений міні-дисплеєм. На екрані відображається код безпеки, який автоматично змінюється з певною періодичністю (наприклад, щогодини). За словами представників Oberthur, впровадження такого рішення не потребує додаткових кроків в організації процесу онлайн-покупок. При цьому значно підвищується безпека розрахунків – навіть якщо картка з динамічним кодом верифікації була вкрадена, вже протягом години вона стане недійсною.
За даними Oberthur, на інтернет-шахрайство зараз припадає 65% від загального показника шахрайства по платіжних картах. Саме з метою боротьби з так званим шахрайством без присутності карти (card-not-present), тобто при розрахунках в інтернеті, компанія Oberthur Technologies розробила динамічний код безпеки.
В ході дослідження було опитано 231 респондент. 88% з них після тестування нових карт відзначили, що вважають нове рішення ефективною відповіддю шахраям. Ті ж 88% вважають нові карти зручними у використанні, а 90% опитаних назвали їх “інноваційними”.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас