Яценюк заявив про війну за контроль над держактивами і фінансовими потоками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк заявив про війну за контроль над держактивами і фінансовими потоками

Казна та Політика
1040
В Україні йде війна за контроль над державними активами, над фінансовими потоками, і уряду багато схем відомо, заявив в ході позачергового засідання уряду прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
“Йде боротьба за державні компанії. Я тому і запропонував провести відкрите засідання, щоб показати, що я не дозволю подальшу політизацію діяльності держкомпаній, щоб держкомпанії і далі були годувальницями політичних діячів і партій, – сказав він. – Йде війна за те, щоб приватизувати ту чи іншу компанію або поставити свого директора. Зате все з девізами про боротьбу з корупцією, але через задній ґанок заходять і просять призначити того або іншого. Це все зрозуміло і це все відомо”.
Яценюк підкреслив, що в поточний момент в Україні потрібно змінювати систему держуправління, оскільки зміна директорів або назви компанії не завжди призводять до очікуваних результатів.
Нагадаємо, на початку 2016 року Яценюк ініціював проведення фінансових перевірок провідних державних компаній з метою оцінки ефективності їх діяльності та дотримання фінансової дисципліни.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас