В Австрії запустили загальнонаціональну систему мобільних безконтактних платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австрії запустили загальнонаціональну систему мобільних безконтактних платежів

Фінтех і Картки
257
Відтепер жителі Австрії можуть здійснювати мобільні NFC-платежі на основі телефонних SIM-карт з відповідною функцією, використовуючи загальнонаціональну систему мобільних безконтактних платежів Bankomatkarte Mobil system. Рішення було запущено австрійською процесинговою компанією Payment Services Austria (PSA) за підтримки платіжного сервісу Austria Card і успішно протестовано у великому місті Лінц.
“Власники карток Maestro в Авcтрії можуть здійснювати платежі одним дотиком їх мобільного пристрою до безконтактного платіжного терміналу”, – відзначили в Austria Card. “Мобільні безконтактні платежі будуть доступні користувачам мобільних телефонів на базі операційної платформи Android у версії 4.1 і вище”.
Сервіс може бути використаний в більш ніж 250 000 торгових точок по всьому світу, які приймають платежі PayPass, в тому числі в 35 000 безконтактних платіжних терміналів в Австрії.
Для початку використання мобільних платежів жителям Австрії потрібно зв’язатися зі своїм мобільним оператором і замінити SIM-карту на оснащену NFC-чипом, завантажити додаток Bankomatkarte Mobil payment і запросити мобільну банківську карту в своєму банку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас