Uber після Києва запуститься у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber після Києва запуститься у Львові

Технології&Авто
1334
Міжнародний сервіс таксі Uber після запуску в Києві почне свою роботу у Львові, заявив позаштатний радник мера Львова Андрія Садового з питань інновацій і інвестицій Ілля Кенігштейн на своїй сторінці в Facebook.
“Uber після Києва вирішили запускатися у Львові. Скоро приїде команда з європейського офісу, щоб самостійно переконатися, що тут і як “, – повідомляється в пості Іллі.
Він нагадав, що якщо все піде за планом, то в Києві Uber запуститься в кінці березня-початку квітня.
Про те, що в Україну прийде Uber, стало відомо ще в липні 2015 року, коли на сайті компанії була опублікована вакансія директора представництва. А вже в грудні стало відомо, що ним стане Аркадій Вершебенюк. Тоді ж відбулася зустріч представників компанії з співробітниками Міністерства інфраструктури України.
Крім того, в січні на Всесвітньому економічному форумі в Давосі мер Києва Віталій Кличко зустрівся з директором по взаємодії з органами державної влади в Європі, на Близькому Сході і країнах Африки компанії Uber. А в лютому компанія Uberlin, яка є партнером Uber в Росії, розмістила на своєму сайті оголошення про збір заявок на підключення водіїв для України.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас