Foxconn відклала укладення угоди з Sharp через список можливих ризиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Foxconn відклала укладення угоди з Sharp через список можливих ризиків

Фондовий ринок
198
Агентство Reuters розкрило подробиці про список зобов’язань Sharp, через отримання якого тайванська компанія Hon Hai Precision Industry (бренд Foxconn) в останню хвилину призупинила підписання угоди на загальну суму $ 5,8 млрд з купівлі активів японського виробника.
Джерела повідомили, що це був перелік можливих найгірших сценаріїв розвитку подій для компанії Sharp, а не як повідомлялося раніше, список боргових зобов’язань на суму близько 300 млрд ієн ($ 2,6 млрд), які японська компанія нібито вчасно не розкрила тайваньському партнеру.
Reuters не вдалося з’ясувати, чому список був направлений Foxconn. За даними джерела агентства, керівники Sharp не перевіряли перелік. І у них не було планів ділитися цією інформацією з Foxconn. Пункти списку включають малоймовірні події і ризики, і сума можливих втрат набагато вище умовних зобов’язань, які вимагають розкриття, повідомило джерело, не уточнюючи подробиці.
Sharp відмовилися від коментарів з цього приводу. Компанія повідомила в своїй заяві в п’ятницю, що вона розкрила всі свої умовні зобов’язання, які становили близько 80 млрд ієн за станом на кінець 2015 року. За даними іншого джерела, після переговорів у п’ятницю Foxconn погодилася з Sharp продовжити терміни переговорів, які повинні були завершитися в понеділок, на один-два тижні.
У понеділок Sharp заявила, що не було ніякого встановленого терміну для укладання угоди. Разом з тим, компанія додала, що хотіла б завершити угоду «якомога швидше».
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас