Модельєри і дизайнери допоможуть MasterCard створювати платоспроможні пристрої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Модельєри і дизайнери допоможуть MasterCard створювати платоспроможні пристрої

Фінтех і Картки
141
Компанія MasterCard має намір розширити коло платоспроможних пристроїв. Крім пластикових карт і мобільних телефонів, функція оплати повинна з’явитися в інших гаджетах, а також елементах гардеробу.
У розробці дизайну нових пристроїв братимуть участь студенти. У партнерстві з Парсонською новою школою дизайну (Нью-Йорк) MasterCard проведе одноденний хакатон для учнів таких напрямків: мода, промисловий дизайн, продуктовий дизайн, візуалізація даних, дизайн і технології.
5 березня студенти повинні будуть розробити прототип пристрою, за допомогою якого можна легко здійснювати платежі в повсякденному житті. Проекти будуть оцінювати відомий модельєр Адам Селман і старший віце-президент MasterCard по цифровим платежах, Шеррі Хеймонд. Переможцям дістанеться приз в розмірі $ 15 тис.
«Звичні покупки і платежі незабаром стануть невід’ємною частиною вашого способу життя. Хакатон в Парсонській школі – хороша можливість об’єднати дизайнерське рішення з платіжними інноваціями.
Адам Сельман став одним з перших, хто приєднався до програми MasterCard, яка має на увазі перетворення різних предметів – від гаманців до брелків – в платіжні інструменти.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас