Microsoft купує розробника платформи для створення кроссплатформенних мобільних додатків Xamarin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft купує розробника платформи для створення кроссплатформенних мобільних додатків Xamarin

Фондовий ринок
231
Microsoft повідомила про підписання угоди про покупку з компанією Xamarin, яка є постачальником платформи для розробки кроссплатформенних мобільних додатків.
Фінансова сторона угоди не розголошується. Втім, деякі тематичні джерела повідомляють, що сума угоди становить $ 400 млн.
Як говориться в офіційному прес-релізі, завдяки інтеграції з інструментами Visual Studio, платформою Microsoft Azure, сервісами Office 365 і системою Enterprise Mobility Suite платформа Xamarin надає широкі можливості для розробки мобільних додатків за допомогою мови програмування C #. Сказано, що такий підхід дозволяє отримати всі переваги .NET, використовуючи єдиний програмний код для розробки додатків на iOS, Android і Windows.
Відзначимо, що компанія має понад 15 000 клієнтів в 120 країнах світу, включаючи більше 100 компаній зі списку Fortune 500. Серед клієнтів компанії: Alaska Airlines, Coca-Cola Bottling, Thermo Fisher, Honeywell і JetBlue, а також SuperGiant Games і Gummy Drop. Повідомляється, що на даний момент платформою Xamarin скористалися вже понад 1,3 млн розробників.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас