Українцям відновлять виплату за роботу в Чорнобильській зоні відчуження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям відновлять виплату за роботу в Чорнобильській зоні відчуження

Казна та Політика
570
Українці, що працюють в Чорнобильській зоні відчуження, будуть знову отримувати доплату, яка була скасована в минулому році.
Відповідний закон від 4 лютого поточного року “Про внесення змін до Закону України” Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи “опублікований в газеті” Урядовий кур’єр “.
Як наголошується в повідомленні, розмір доплати буде встановлювати Кабінет міністрів України.
Раніше під час прийняття закону в парламенті голова Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Микола Томенко заявив, що законом передбачено встановити надбавки до зарплати 4311 працівникам, зокрема прибиральникам, електрикам, водіям.
Нагадаємо, Верховна Рада України 4 лютого прийняла Закон “Про внесення зміни до Закону України” Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали в результаті Чорнобильської катастрофи “(щодо громадян, які працюють в зоні відчуження).
Микола Томенко під час обговорення законопроекту пояснив, що працюють в зоні відчуження люди з моменту катастрофи мали невелику надбавку в заробітній платі, однак в минулому році ця надбавка була знята.
За матеріалами:
Урядовий кур’єр
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас