Фальшиві банкноти в 20 і 50 євро з'явилися в Литві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фальшиві банкноти в 20 і 50 євро з'явилися в Литві

Світ
577
Литовська поліція повідомляє, що в країні почали циркулювати фальшиві купюри євро – в основному виявляються підроблені гроші номіналом в 50 євро.
“Останнім часом ми відзначаємо таку тенденцію, що в обороті почали циркулювати фальшиві євро – купюри в 50 євро”, – повідомив журналістам начальник Головного Комісаріату поліції Каунаського округу Дарюс Жукаускас.
За його словами, в цьому році від інкасаторів було отримано понад 30 таких купюр. Також зафіксовані фальшиві банкноти в 20 євро, однак таких випадків мало.
За словами начальника другого відділу Слідчого управління економічних злочинів Кримінальної поліції Головного комісаріату поліції Каунаського округу Донатаса Каралукаса, найпростіше відрізнити фальшиві купюри по їх номерах.
“Є простий і всім доступний спосіб – більшість купюр, які ми відзначаємо, з тих, що поширилися в Литві і Каунасі, мають одну ознаку: на справжній банкноті верхній номер чорного кольору, а на підробленій – коричневого. А так вони досить непоганої якості. На реверсі також не змінює кольору номер банкноти “, – сказав Д.Караулукас.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас