Посол США заступився за Яценюка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол США заступився за Яценюка

Казна та Політика
2683
Посол США в Україні Джеффрі Пайетт впевнений в здатності нинішнього Кабінету Міністрів продовжувати реформи.
Про це він сказав на церемонії підписання угоди про інвестиції компанії Cargill (США) в будівництво зернового терміналу в морському торговому порту «Південний» (Одеська область), передають Українські Новини.
«Я впевнений, що реформи триватимуть і такі люди, як міністри, яких ми бачимо сьогодні, вони рішуче налаштовані працювати в цьому напрямку», – сказав Пайетт.
При цьому на церемонії були присутні прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.
Пайетт зазначив, що американським інвесторам важливо бачити налаштованість українського уряду на реформи, неухильне виконання ним зобов’язань перед Міжнародним валютним фондом, тісна співпраця між Президентом і урядом в боротьбі з корупцією і гарантії забезпечення верховенства права.
Посол додав, що український уряд продемонстрував прогрес у створенні чіткої і прозорої регуляторної системи і в напрямку прозорою і справедливою реформи відшкодування податку на додану вартість.
Нагадаємо, 17 лютого Верховна Рада не змогла відправити у відставку уряд Арсенія Яценюка.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас