Саакашвілі заявляє, що йому заважають руйнувати корупцію на митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі заявляє, що йому заважають руйнувати корупцію на митниці

Казна та Політика
1368
Глава Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі заявив про перешкоджання в боротьбі з корупцією на митниці.
Відповідну заяву М.Саакашвілі розповсюдила прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.
“Парламент пішов на тритижневу перерву, так і не зареєструвавши запропонований нами законопроект “Про відкритий митний простор”. У комітеті нам заявили, що законопроект перестали підтримувати БПП, хоча раніше керівництво фракції запевнило мене в повній підтримці законопроекту”, – зазначено в заяві М. Саакашвілі.
На його думку, прийняття цього закону дозволило б створити вперше в Україні нову митницю, перекрити контрабандні і корупційні потоки.
“Ми вже почали будувати цей новий термінал і на конкурс подали заяву кілька тисяч людей. Новий термінал повинен відкритися, найпізніше, в середині квітня і, звичайно, позбавить дуже-дуже багатьох їх корупційних доходів. Я не знаю наскільки це випадковий збіг чи ні , але три дні тому СБУ вимагала документи у будівельників нового терміналу, а також провела з ними детальну розмову. Я ще тішу себе думкою, що це всього лише непорозуміння і локальні ініціативи, а не системний саботаж. Я впевнений, який би не був опір, за допомогою людей, які втомилися від поборів, принижень і безкарності, ми переламаємо систему і проведемо цю та інші ініціативи “, – додав М.Саакашвілі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас