Зареєстрована найдорожча в історії Bitcoin-індустрії операція з продажу автомобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зареєстрована найдорожча в історії Bitcoin-індустрії операція з продажу автомобіля

Фінтех і Картки
4203
У Фінляндії зареєстрована найдорожча в історії Bitcoin-індустрії операція з продажу автомобіля. Ринкова вартість проданого електрокара Tesla склала більше 140 тис євро, а розплатився за неї покупець криптовалютою.
Історичний продаж було оформлено в Тампере в одному з представництв компанії Auto-outlet Helsinki Oy і проведена через Bitcoinkaupat, платіжний процесор, який дозволяє торговцям приймати Bitcoin за допомогою платформи BitPay.
Директор Auto-Outlet Helsinki Oy Мііке Тойвонен переконаний, що будь-який автосалон або дилер може використовувати криптовалюту для продажів автомобілів, незалежно від їх класу і вартості.
“Світ швидко змінюється, і ми хочемо бути на лідируючих позиціях. Саме тому ми вже кілька років як займаємося продажами Tesla та інших електричних автомобілів, і те, що ми стали першим дилером у Фінляндії, який прийняв Bitcoin в якості оплати, мені здається цілком природним “, – сказав Тойвонен.
Керівництво автосалону також переконане в тому, що поки “хтось говорить про смерть біткоінів, факти свідчать про протилежне”.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас