Audi налагодить випуск електричних кросоверів в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi налагодить випуск електричних кросоверів в 2018 році

Технології&Авто
608
Компанія Audi визначилася з термінами масового виробництва повністю електричного кросовера: випуск автомобіля почнеться через два роки – в 2018-му.
Німецька компанія поки не розкриває офіційне ім’я майбутнього електрокара, але каже, що він займе проміжне положення між моделями Audi Q7 і Audi Q5. З високою часткою ймовірності можна припустити, що новинка вийде на ринок як Audi Q6 E-Tron.
Відомо, що кросовер отримає три електричних мотора. Один з них розташується на передній осі, два інших – на задній. Сумарна потужність складе 320 кВт з можливістю короткочасного підвищення до 370 кВт.
Машина зможе розганятися з 0 до 100 км/год. приблизно за 4,6 секунди. Максимальна швидкість складе не менше 210 км/год (з електронним обмежувачем).
Електромотори будуть отримувати живлення від блоку акумуляторних батарей ємністю 95 кВт · год. Передбачається, що на одній підзарядці автомобіль зможе подолати відстань до 500 км.
Повідомляється, що виробництво електрокара буде освоєно на підприємстві Audi Brussels в Бельгії. На цьому ж заводі планується випускати і блоки акумуляторних батарей. Таким чином, Audi Brussels перетворитися на провідний майданчик з розвитку автомобільних електричних технологій групи Volkswagen, в яку входить Audi.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас