Перші імплантовані смартфони можуть з'явитися вже в 2023 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перші імплантовані смартфони можуть з'явитися вже в 2023 році

Технології&Авто
911
Перший iPhone був представлений в 2007 році, а перший смартфон на платформі Android – в 2008. Усього за кілька років телефони одержали безліч нових можливостей, а ринок смартфонів вже перейшов на стадію насичення. На Світовому економічному форумі в Давосі було проведено опитування 800 експертів та керівників підприємств з метою з’ясування тенденцій, які визначатимуть технології майбутнього.
На думку опитаних, 2022 стане роком, коли Інтернет речей досягне критичної точки, а в 2023 з’являться нові тренди – технології, що імплантуватимуться, зір як новий інтерфейс та кишеньковий суперкомп’ютер.
За даними опитування, вже в найближчому майбутньому з’явиться ще більше технологій, завдяки яким смартфони будуть замінені на пристрої, що носяться або навіть імплантуються, а тренд “зір в якості нового інтерфейсу” дозволить оснастити близько 10% окулярів для корекції зору можливістю доступу в Інтернет вже до 2023 році. І в цьому ж році, на думку респондентів, з’являться перші смартфони, що імплантуються.
“Люди все більш тісно пов’язані з пристроями, і ці девайси все більше інтегровані з життям людей. У подальшому вони цілком можуть бути вбудовані в тіло, щоб відстежувати поведінку людей, комунікації і дані про стан здоров’я. “Розумні” татуювання та інші унікальні чіпи допоможуть в ідентифікації та визначенні місця розташування користувача, і не виключено, що вбудований смартфон до цього часу навчиться за допомогою зчитування хвиль, випромінюваних мозком, передавати невисловлені думки і емоції людей”.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас