Економічний подкаст 90. Кирило Шевченко: Про роль держбанків в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Економічний подкаст 90. Кирило Шевченко: Про роль держбанків в Україні

1185
У новому економічному подкасті на Finance.UA ведучі Юлія і Станіслав обговорили разом з Головою Правління Укргазбанку Кирилом Шевченком актуальну тему сьогоднішнього дня – значення і роль державних банків в Україні.
Як повідомлялося, Міністерство фінансів спільно з Національним банком готують стратегію розвитку державних банків. Однак, на сьогоднішній день остаточна версія документа ще не опублікована.
В якому напрямку можуть розвиватися державні банки в залежності від їх спеціалізації, чи потрібно зменшувати частку держави в банківській системі України? Ці теми ведучі обговорили в студії з гостем.
Кирило Шевченко розповів про те, чим структура корпоративного управління Укргазбанку відрізняється від Ощадбанку та Укрексімбанку, за яких умов може бути приватизований Украгазбанк і як підвищити його привабливість для потенційних інвесторів.
У заключній частині подкасту ведучий Станіслав підняв питання продажу банками стресових активів і наш гість поділився досвідом Укргазбанку в організації відкритої конкурсної процедури продажу проблемних кредитів.
Хронометраж: 1:02:17
Новини – 1:37
Головна тема – 06:50
Від зарплати до зарплати – 1:00:49
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас