У 2016 році в Парижі відкрився найбільший в світі інкубатор стартапів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2016 році в Парижі відкрився найбільший в світі інкубатор стартапів

Технології&Авто
540
Незабаром в Парижі з’явиться сучасний високотехнологічний хаб. На місці колишньої залізничної сортувальної станції, яка з 2012 року занесена в список історичних споруд, вже активно будується майбутній «найбільший в світі інкубатор стартапів».
Проект отримав ім’я Halle Freyssinet. На реалізацію цієї ідеї в сукупності буде витрачено близько 200 млн євро. В IT-інкубаторі братимуть участь більше тисячі французьких та іноземних перспективних підприємств. Влада очікує, що проект створить нові робочі місця (близько чотирьох тисяч) і зміцнить французьку економіку.
Проект спонсорується за рахунок приватного інвестування, але влада також виділили 70 мільйонів євро для облаштування навколишньої території (планується споруда магазинів та іншої інфраструктури, прокладання доріжок, встановлення інформаційних табло, організація ландшафтного парку).
Площа приміщень центру складає понад 34 тис. км2. Спочатку планувалося, що споруда буде завершена до 2017 року, але виконавці випереджають терміни. Тому відкриття унікального хаба відбудеться до кінця поточного року.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас