Через 30-40 років в підручниках з історії з'явиться термін - "Українське економічне диво", - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через 30-40 років в підручниках з історії з'явиться термін - "Українське економічне диво", - експерт

Казна та Політика
3416
У майбутньому істотна частка ринку економіки буде перетікати в режим онлайн, що ж стосується сьогоднішніх днів, то Україна перебуває на етапі бурхливого розвитку. Про це в ході подкасту на Finance.UA розповів Микола Жандоров керівник торгового майданчика Zakupki.prom.ua.
“Онлайн буде ще більше скрізь і в усьому, як у закупівлях – державних, приватних, так і в рітейлі. Нині у нас вікно можливостей відкрито і мені здається, що 16-17-18 роки – це будуть роки, спочатку становлення стабільності, а потім зростання, і зростання це буде бурхливим. Я дуже сподіваюся, що через 30-40 років в підручниках з історії з’явиться термін – “Українське економічне диво”, – оптимістично заявив Жандоров.
Також, він додав, що в майбутньому буде дуже добре розвинена мультиканальність, багато гравців ринку будуть працювати в декількох каналах: в онлайні і в офлайні.
“З точки зору соціальних питань, я вірю в ту країну де я працюю, і мені здається, що ті проблеми які у нас є, їх можна вирішти», – заявив Микола Жандоров.
Більше щодо цієї теми слухайте в нашому новому випуску: Економічний Подкаст 89. Микола Жандоров: У майбутньому в онлайн буде перетікати істотна частка економіки.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас