Акціонер Костянтинівського метзаводу прийняв рішення про його ліквідацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонер Костянтинівського метзаводу прийняв рішення про його ліквідацію

Фондовий ринок
654
Одноосібний акціонер ЗАТ “Костянтинівський металургійний завод” (КМЗ, Донецька обл.), що володіє 100% голосуючих акцій, прийняв рішення про ліквідацію підприємства у зв’язку з повним припиненням господарської діяльності та відсутністю перспектив її відновлення.
Згідно з інформацією КМЗ в системі НКЦПФР, рішення прийнято 23 грудня.
При цьому в повідомленні уточнюється, що за даними фінансової звітності за 2 014 рік вартість чистих активів компанії складає 31,024 млн грн, сума зобов’язань – 11,687 млн грн, розмір власного капіталу – 31,024 млн грн. Активи емітента для розрахунків за його зобов’язаннями, будуть виявлятися в ході ліквідації компанії. Сума, яка може залишитися після задоволення вимог кредиторів і розподілятиметься між акціонерами, становить 1,7 млн грн.
Акціонер також прийняв рішення про припинення повноважень гендиректора, членів наглядової ради та ревізійної комісії, створивши ліквідаційну комісію у складі трьох осіб, до якої увійшли Ігор Солодухов (голова, обіймав посаду гендиректора КМЗ), Михайло Бубликів (заступник голови, екс-помічник гендиректора) та Інна Жихарева (екс-головний бухгалтер).
ПрАТ “Костянтинівський металургійний завод” виробляв калібровану легіровану і конструкційну сталь, проводи з низьковуглецевої сталі для армування.
За даними НДУ на третій квартал 2015 року, 100% акцій підприємства володіє компанія з обмеженою відповідальністю SURREY DYNAMICS LTD (Великобританія).
Статутний капітал ПрАТ “КМЗ” складає 50 млн 121 тис. 279,5 грн, номінал акції – 0,25 грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас