Парламент хоче врегулювати роботу форекс-дилерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парламент хоче врегулювати роботу форекс-дилерів

Валюта
523
У Верховній Раді зареєстровано законопроект №3672 “Про діяльність форекс-дилерів” обумовлений необхідністю впорядкування та правового забезпечення діяльності з надання послуг на ринку форекс.
Автором даного законопроекту є голова парламентського комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка.
«Прийняття поданого законопроекту дозволить створити умови для формування українського ринку форекс-послуг, який відповідатиме європейським стандартам, надасть можливість учасникам цього ринку встановлювати чіткі і зрозумілі правила ведення діяльності та збільшить надходження до держбюджету», – йдеться в пояснювальній записці.
Даний проект закону визначає організаційно-правові засади діяльності форекс-дилерів і взаємовідносин між державою та юрособами, які надають послуги доступу до ринку форекс в Україні.
Крім того, забезпечить сприятливі умови для якісного і стабільного функціонування учасників ринку, а також захистить споживачів таких послуг від можливих шахрайських дій.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас