ЄС може ввести візи для громадян США, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС може ввести візи для громадян США, - ЗМІ

Світ
741
Влада Європейського Союзу розглядає можливість введення віз для американських громадян у разі обмеження США в’їзду в країну деяким категоріям громадян спільноти. Про це пише брюссельська інтернет-газета EUObserver.
Видання зазначає, що американським громадянам можуть знадобитися візи для в’їзду в ЄС, якщо США будуть просуватися в реалізації планів щодо згортання безвізового режиму для громадян окремих країн ЄС (в рамках заходів по боротьбі з тероризмом).
14 грудня посли 28 країн ЄС виступили з таким попередженням після того, як палата представників Конгресу США проголосувала за внесення змін до програми безвізового в’їзду в країну.
Нагадаємо, 8 грудня палата представників Конгресу США проголосувала за посилення порядку в’їзду в країну по безвізовому режиму. Американські санкції, зокрема, можуть торкнутися громадян ЄС, які відвідували Сирію, Ірак, Іран або Судан після 2011 року. Рішення було прийнято у зв’язку з терактами в Парижі і Каліфорнії, відповідальність за які взяла на себе терористичне угрупування “Ісламська держава”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас