Facebook запустить професійну соцмережу в найближчі місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook запустить професійну соцмережу в найближчі місяці

Світ
408
Facebook at Work, версія соцмережі для професіоналів запуститься в найближчі місяці після кількох років тестування, повідомило Reuters джерело в менеджменті компанії.
Новий сервіс, налаштований для спільної роботи співробітників, майже ідентичний оригінальному Facebook і містить новинну стрічку, лайки і чат.
“Повинен сказати, що 95% розробок для Facebook будуть застосовані і для Facebook at Work. – Заявив Джулієн Кодорніу, директор глобальної платформи партнерства Facebook виданню. – Але в Candy Crush на Facebook at Work пограти вам не вдасться”.
Користувачі професійної версії соцмережі матимуть спеціальні профілі, відмінні від їх існуючих сторінок в соціальній мережі. Компанія також працює над спеціальними функціями, серед яких інструменти безпеки.
Facebook почав бета-тестування сервісу з січня в режимі безкоштовного доступу за запрошеннями для ряду компаній, серед яких Heineken, Королівський банк Шотландії, ювелірна фірма Stella and Dot. Після запуску професійна соцмережа буде доступна всім компаніям і обійдеться в “кілька доларів на місяць за користувача” за преміум-сервіси, включаючи аналітику та підтримку користувачів, повідомив представник Facebook.
За оцінками аналітичної фірми IDC, ринок професійних послуг, де присутні LinkedIn і Monster Worldwide, оцінюється в $ 6 млрд щорічно.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас