Голова Adidas очікує, що 2016 р стане для компанії "рекордним" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Adidas очікує, що 2016 р стане для компанії "рекордним"

Фондовий ринок
354
Наступний рік для німецького виробника спортивних товарів Adidas AG буде “рекордним”, вважає головний виконавчий директор компанії Герберт Хайнер.
За його оцінками, темпи зростання продажів належать Adidas брендів в Північній Америці в 2016 році будуть виражатися двозначним числом в процентному вираженні.
Роком раніше настрій глави Adidas був менш оптимістичним: компанія була змушена погіршити прогноз прибутку на тлі скорочення продажів підрозділу, що випускає товари для гольфу, а також втрат в Росії через різке ослаблення рубля.
З тих пір компанія вжила низку заходів, що дозволили їй істотно поліпшити свої позиції, зокрема, збільшила фокус на ринку США.
У листопаді цього року Adidas підвищила прогноз прибутку на рік завдяки хорошим результатам за третій квартал.
За словами Г.Хайнера, за три квартали поточного року витрати компанії на просування своєї продукції в США виросли на 50% в порівнянні з попереднім роком.
Портфель замовлень Adidas вже заповнений на перші два квартали 2016 року, заявив глава Adidas, зазначивши, що портфель замовлень “повніше, ніж будь-коли за 15 років”.
“Я дійсно дуже оптимістичний”, – цитує Г.Хайнера MarketWatch.
Незважаючи на активне просування бренду на американському ринку, компанія стикається з високою конкуренцією в цій країні. У наступному році Adidas планує відкрити флагманський магазин на П’ятій авеню в Нью-Йорку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас