Стало відомо, на скільки Порошенко має намір залишити Шокіна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, на скільки Порошенко має намір залишити Шокіна

Казна та Політика
1405
Президент України Петро Порошенко не збирається відправляти у відставку генерального прокурора Віктора Шокіна найближчим часом, пишуть блогери після їхнього спілкування з главою держави 3 грудня.
«Шокіна президент у відставку відправляти не хоче. Основне пояснення – він не заважає переробляти прокуратуру. (…) Він не робить непереборного опору перекиданню її (прокуратури – ред.) функцій на інші відомства начебто Національного антикорупційного бюро та Державного бюро розслідувань (саме в цьому органі, який заплановано запустити до березня 2016 року, на його думку, повинні дорозслідуватися справи, пов’язані зі злочинами часів Майдану) », – повідомив про підсумки зустрічі з П.Порошенко блогер Віктор Трегубов.
У свою чергу присутній на зустрічі блогер Сергій Гармаш також поінформував, що, згідно з позицією глави держави, Шокін буде генпрокурором «як мінімум, ще рік перехідного періоду реформування прокуратури».
У той же час П.Порошенко проанонсував кадрові перестановки у військовій сфері. «Найближчим часом відбудуться кадрові зміни у військовій сфері», – робить висновки С.Гармаш.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас