Першим заступником голови антикорупційної прокуратури став «кіборг» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Першим заступником голови антикорупційної прокуратури став «кіборг»

Казна та Політика
1276
Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив прокурора зі Львова, учасника АТО Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, Конкурсна комісія з відбору кандидатів на обіймання адміністративних посад в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі за результатами розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох: М.Грищука, Олександра Новікова та Володимира Кривенка і запропонувала їх для відбору заступнику генерального прокурора – керівнику антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.
У п’ятницю після консультацій з претендентами на цю посаду і вивчення їх особистих справ Н.Холодницький обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – М.Грищука і подав його кандидатуру на затвердження генпрокурору.
У свою чергу Шокін своїм наказом призначив М.Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генпрокуратури.
Нагадаємо, Шокін призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.
Максим Грищук – 31-річний прокурор прокуратури Львова родом з Тернополя. На своїй посаді займався справами неповнолітніх. Рік воював в зоні АТО в рядах 81-ї окремої аеромобільної бригади, в тому числі п’ять місяців захищав донецький аеропорт.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас