МЗС і CTI Games запустили навчальну гру для дипломатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС і CTI Games запустили навчальну гру для дипломатів

Технології&Авто
333
Український розробник комп’ютерних ігор CT Influence Games (CTIG) на громадських засадах розробив для Міністерства закордонних справ України навчальну гру “Переполох у посольстві” у вигляді додатку для смартфонів.
Вона моделює робочі ситуації, з якими стикаються українські дипломати під час відряджень за кордон.
Про це повідомив CEO CTIG Олександр Толкач.
Гра розроблена на платформі Business Games Club. Процес зайняв 8 місяців і проходив у співпраці з експертами міністерства.
“Переполох у посольстві” — гра у форматі кейсу, в якій посол України за кордоном має організувати незапланований візит президента. Під час розв’язання задачі гравець повинен приймати швидкі рішення в ситуації, яка повсякчас змінюється. За результатами проходження гри дипломат отримує оцінку.
“Це внесе принципово новий елемент в систему підготовки дипломатів. У XXI столітті настав час вчитися за стандартами цього століття. І не тільки працівникам МЗС. Адже хороша дипломатія — це відмінний менеджмент. Тож гра буде цікава всім, хто збирається керувати процесами найвищого рівня складності”, — розповів посол МЗС з особливих доручень Дмитро Кулєба.
Першими гравцями в рамках проекту стануть співробітники МЗС України. Гра доступна для мобільних версій Android, iOS і десктопної Windows. Загальний час проходження кейсу від 3 до 5 годин.
Адаптована публічна версія гри доступна за посиланням: http://play.ctigames.com/GamesUser/GamesPage/22
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас