Порошенко подасть компромісний проект податкової реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко подасть компромісний проект податкової реформи

Казна та Політика
1200
Народні депутати і Кабмін після зустрічі за участю президента наблизилися до підготовки компромісного проекту податкової реформи.
Про це заявив глава фракції “Блоку Петра Порошенка” в парламенті Юрій Луценко.
“Вчорашня зустріч глав фракцій і комітетів з урядом не вийшла на результат. Однак подальше продовження розмови у присутності президента в Адміністрації президента, показало, що ми близькі до компромісу”, – повідомив він.
За словами голови фракції, таким компромісом може бути внесення в Раду підготовленого спільною робочою групою парламенту та уряду компромісного законопроекту від імені президента.
“Попередньо йдеться про двох по 20%, двох по 18% ставок податків. І податкова амністія з відповідними платежами за раніше незадеклароване майно”, – додав депутат.
Юрій Луценко пояснив, що під час зустрічі фракція БПП і президент домовилися, що за один рік неможливо впровадити зміни, передбачені “радикальним” проектом податкової реформи, підготовленої під керівництвом депутата від БПП Ніни Южаніна.
“Не все можна зробити за один крок в бідній, в країні., що воює. Тому наша фракція і президент погоджуються з тим, щоб ідеї, закладені Южаніна за підтримки громадськості в свій законопроект, могли бути реалізовані не за один, а за кілька років”, – заявив глава фракції.
Він також зазначив, що робоча група планує розпочати роботу над проектом з 1 грудня.
“Коли він буде готовий, тоді президент внесе (законопроект на розгляд парламенту, – ред.)”, – сказав пан Луценко.
За матеріалами:
Інсайдер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас