Рада відмовилася збільшувати фінансування "ДУСІ" на 29 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада відмовилася збільшувати фінансування "ДУСІ" на 29 млн грн

Казна та Політика
787
Верховна Рада відмовилася збільшувати фінансування Державного управління справами на 29 млн грн. Парламентарії в рамках “сигнального” голосування не підтримали відповідні зміни до бюджету.
Законопроектом передбачалося виділення з держбюджету, зокрема 12,7 млн грн на забезпечення діяльності Адміністрації Президента, 700 тис. – На виготовлення державних нагород та пам’ятних знаків, 1,1 млн – на підготовку кадрів, підвищення кваліфікації керівних працівників, спеціалістів держуправління, 2, 1 млн – на збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках і заповідниках, 11,8 млн – на надання медичних послуг медичними установами, 500 тис. – на сприяння врегулюванню колективних трудових спорів.
Нагадаємо, Державне управління справами звернулося до Кабінету міністрів України щодо створення національних природних парків “Залісся”, “Білоозерський” та “Синьогора” та передбачення видатків на їх функціонування.
У прес-службі відзначили, що в бюджетному запиті до проекту державного бюджету на 2016 рік Державне управління справами для створення національних природних парків врахувало необхідні витрати, які складають близько 13 млн гривень. Таким чином, уточнили в ДУС, створення національних природних парків “Залісся”, “Білоозерський” та “Синьогора” буде можливим тільки за умови належного фінансування зазначених заходів з Державного бюджету України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас