Tesla Motors відкликає всі випущені електромобілі Model S — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Motors відкликає всі випущені електромобілі Model S

Технології&Авто
1780
Компанія Tesla Motors ініціювала наймасштабнішу в своїй історії програму відкликання електромобілів: в сервісні центри пропонується звернутися всім 90 тис. власникам седанів Model S.
Проблема пов’язана з передніми ременями безпеки. Близько двох тижнів тому, як повідомляється, в Tesla Motors надійшла скарга, що ремінь пасажира на передньому сидінні несподівано провис, коли той обернувся поговорити з людьми ззаду.
Компанія Елона Маска вже проінспектувала близько 3000 примірників Model S, але ніяких дефектів виявлено не було. Тим не менш, з метою забезпечення максимальної безпеки Tesla Motors пропонує всім власникам електромобілів звернутися в один з 125 сервісних центрів для проведення огляду.
У разі необхідності будуть здійснені ремонтні роботи, пов’язані з болтом, за допомогою якого механізм ременя безпеки кріпиться до кузова автомобіля.
Tesla Motors підкреслює, що жодних травм або негативних наслідків, пов’язаних з описаним дефектом, на сьогоднішній день зафіксовано не було. Для компанії програма відкликання обернеться несуттєвими матеріальними витратами, а власникам електрокарів, як наголошується, доведеться пожертвувати приблизно шістьма хвилинами часу в сервісному центрі.
Додамо, що в минулому кварталі Tesla Motors збільшила поставки автомобілів на 49% в порівнянні з тим же періодом 2014-го – до 11 603 машин. За перші дев’ять місяців поточного року показник склав 33 140. За підсумками 2 015-го компанія розраховує продати від 50 до 55 тис. електрокарів.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас