Місія МВФ розглянула законопроекти про пенсії та податкову лібералізацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місія МВФ розглянула законопроекти про пенсії та податкову лібералізацію

Казна та Політика
1355
Представники місії Міжнародного валютного фонду в Україні та голова парламентського комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денисова в четвер провели зустріч, під час якої сторони обговорили законопроекти про накопичувальну систему пенсійного страхування та податкової лібералізації.
Зазначено, що сторони обговорили положення законопроектів, що знаходяться на розгляді Верховної Ради, а саме: “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування і єдиних принципів нарахування пенсій” (№2767) та “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації “(№3357).
“Людмила Денисова та представники місії МВФ розглянули вплив законопроектів на формування показників державного бюджету на 2016 рік, а також бюджетів Пенсійного фонду і фондів соціального страхування. Крім того, були окреслені певні ризики в соціальному забезпеченні громадян за умови прийняття зазначених проектів законів”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас