Київ потрапив до десятки міст, найменш придатних для життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ потрапив до десятки міст, найменш придатних для життя

Казна та Політика
4795
Київ потрапив до десятки міст, які найменш придатні для життя, повідомляє видання The Economist. Видання склало рейтинг найбільш придатних для життя міст — 2015 Global Liveability Ranking.
У рейтингу взяли участь 140 міст по всьому світу. Рейтинг враховував 30 різних факторів у сферах безпеки, охорони здоров’я, рівня освіти, інфраструктури і стану забруднення навколишнього середовища. Результати показали, що за останні п’ять років рівень життя знизився по всьому світу в середньому на 1%, а рівень безпеки і стабільності – на 2,2%.
Також видання звернуло увагу на те, що за останні п’ять років рівень життя істотно знизився в 57 містах рейтингу, в тому числі і в Києві.
Причиною погіршення позицій Києва видання називає конфлікт на сході України. “Київ різко втратив свої позиції протягом останнього року і зараз перебуває у списку десяти найгірших для життя міст”, — йдеться в матеріалі The Еconomist.
Кращі позиції у рейтингу 10 найбільш відповідних міст посідають Мельбурн (Австралія), Відень (Австрія), Ванкувер (Канада), Торонто (Канада), Калгарі (Канада), Аделаїда (Австралія), Сідней (Австралія), Перт (Австралія), Окленд (Нова Зеландія), Гельсінкі (Фінляндія) і Цюріх (Швейцарія) відповідно.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас