В Америці випустять комп'ютер-брелок на базі Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Америці випустять комп'ютер-брелок на базі Android

Технології&Авто
459
На сайті Федеральної комісії зв’язку США (FCC) з’явилася інформація про новий пристрій під назвою Vivohub 2, розроблений компанією Garmin.
Фірма Garmin відома передусім як виробник навігаційного обладнання. Але компанія пробує свої сили і в інших сегментах електроніки: приміром, нещодавно були представлені фітнес-трекер Vivosmart HR і «розумні» ваги Index Smart Scale.
Що стосується гаджета Vivohub 2, то він являє собою міні-комп’ютер, виконаний у вигляді брелока з коннектором HDMI для підключення до телевізора або комп’ютерного монітора. У пристрої використано процесор Amlogic AML8726 з двома обчислювальними ядрами ARM Cortex-A9, що працюють на частоті 1,0 ГГц. Чіп містить графічний контролер ARM Mali-400. Об’єм оперативної пам’яті – 1 Гбайт.
ПК-брелок обладнаний адаптерами бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11 b/g/n і Bluetooth. Для підключення периферійних пристроїв є один стандартний порт USB; живлення подається через роз’єм Micro-USB. Серед іншого згадані слот для картки microSD і 3,5-міліметрове гніздо для навушників.
На міні-комп’ютер інстальована операційна система Android (звичайна версія, а не платформа Android TV). Про терміни початку продажів і ціну поки не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас