Абромавічус: Або ми всі учасники змови, або починаємо приватизацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абромавічус: Або ми всі учасники змови, або починаємо приватизацію

Казна та Політика
1331
Глава Мінекономіки Айварас Абромавічус не розуміє, чому депутати не підтримують закони про оновлення процедури приватизації.
Про це він заявив на годині запитань до уряду в парламенті.
За його словами, уряд сподівається на підтримку депутатами законів про індустріальні парки, електроавтомобілі та державне співробітництво.
“Я не зовсім розумію, хто блокує приватизацію. З одного боку, я розумію популістів, які апелюють до свого електорату, так би мовити” Баба-Яга завжди проти “. Але я не можу зрозуміти більш прогресивну частину депутатів. Ми всі знаємо щодня статті в газетах, хтось поставляє газ на ОПЗ, хтось поставляє ще щось на держпідприємства за завищеними цінами і потім отримує продукцію за заниженими “, – заявив міністр.
“Або ми всі беремо участь в якись змові з розкрадання державних грошей в особливо великих розмірах, або ми, все-таки, щось робимо. Немає такої країни, яка може управляти 1374 працюючими підприємствами”, – додав Абромавічус.
За його словами, на Одеський припортовий вже призначили радника з приватизації – швейцарський банк UBS.
“Покажемо на прикладі ОПЗ, як це робиться професійно, по-іншому. Отримаємо кредит довіри від населення, бізнестовариства і робимо все далі”, – заявив міністр.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас