Кличко закликав Раду прийняти закон проти водіїв, що неправильно паркуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко закликав Раду прийняти закон проти водіїв, що неправильно паркуються

Казна та Політика
1019
Мер Києва Віталій Кличко вважає, що потрібно на законодавчому рівні карати штрафами недобросовісних водіїв, які дозволяють собі паркувати машини в непередбачених для цього місцях, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.
“Нам потрібно зробити так, щоб водії відповідально ставилися до парковки. Ситуація гостра в усіх районах. Ми довго чекаємо від Верховної Ради закон, який би передбачав систему штрафування для недобросовісних водіїв, які залишають свої машини де завгодно, а також систему евакуації автомобілів, яку ми б могли законно застосовувати “, – підкреслив Кличко.
Мер зазначив, що більшість паркінгів у центрі наполовину порожні. “Тому що водії знають, що можуть кинути автомобіль де завгодно і їм нічого за це не буде”, – сказав він.
Кличко також закликав водіїв вимагати у паркувальників на вулицях квитанції за оплату паркування. “Тільки так ви будете впевнені, що ці кошти не будуть“чорними грошима”. І звертаюся до всіх водіїв вимагати квитанції за оплату паркування. Якщо вам її не дають, ви можете не платити”, – підкреслив він.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас