Порошенко: На Корбані ніхто зупинятися не буде (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: На Корбані ніхто зупинятися не буде (відео)

Казна та Політика
5038
Президент Петро Порошенко наполягає на прозорості розслідування справ стосовно голови політради партії «Укроп» Геннадія Корбана.
«Я підкреслюю і наполягаю, що розслідування має відбуватися максимально прозоро, і створювати підстави для довіри з боку суспільства», – сказав президент в інтерв’ю українським телеканалам, оприлюдненому в неділю ввечері.
Він нагадав, що кілька тижнів тому, коли Верховна Рада України знімала недоторканність з народних депутатів для притягнення їх до відповідальності, він пообіцяв, що «це тільки початок». «Процеси боротьби з корупцією та рішучі процеси відновлення законності будуть продовжуватися … На Корбані ніхто зупинятися не буде », – підкреслив Порошенко.
«У нас немає імунітету від розслідування, від притягнення до відповідальності за корупційні злочини ні в кого – ні від команди нової влади, де також повинні бути порушені справи, ні від старої влади, де всі винні мають бути притягнуті до відповідальності», – додав президент .
Він підкреслив, що країна повинна найближчим часом почути нові прізвища тих, хто буде притягнутий до відповідальності.
«Я думаю, що наші силовики краще мене знають (хто ці люди – ред.), а я не думаю, що президент повинен в це втручатися», – підсумував Порошенко.
Нагадаємо, главу політради партії «Укроп» Геннадія Корбана, який брав участь у виборах мера Києва, затримала Служба безпеки України.
ГПУ пред’явила Геннадія Корбана підозри у скоєнні злочинів за трьома статтями.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас