ФінТех Подкаст 81. Олексій Пузняк: Безготівкові розрахунки можуть перемогти кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

ФінТех Подкаст 81. Олексій Пузняк: Безготівкові розрахунки можуть перемогти кризу

Фінтех і Картки
608
У сьогоднішньому подкасті на Finance.UA ведуча Юлія Бондар поспілкувалася з віце-президентом, директором з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банк Україна, Олексієм Пузняком на тему безготівкових розрахунків в Україні.
Ведуча Юлія нагадала про те, що спочатку літа Національний банк ввів обмеження про встановлення граничної суми готівкових розрахунків за участю фізичних осіб у розмірі 50 000 гривень.
Алексій Пузняк заявив, що основна проблема для України – негативне сприйняття безготівкових платежів громадянами країни.
“Людям все ще звичніше тримати в руках “котлету” грошей, відраховувати, напевно, – це певний медитативний акт перераховування купюр від якого люди ще не до кінця готові відмовитися”, – зазначив Олексій Пузняк.
Раніше в подкастах експерти заявляли, що Україна робить впевнені кроки у розвитку безготівкового прийому грошей. І неодноразово відзначали, що Україна зможе повністю перейти на безготівкову форму оплати, але для цього потрібен час, орієнтовно не більше 10 років.
А чи зможе безнал поборотися з кризою і чи зможе держава надати юридичну підтримку громадянам країни у використанні безготівкового розрахунку, слухайте у свіжому випуску вже зараз.
Хронометраж: 33:28
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас