У Кабміні зарплату чиновника в 35 тис. грн назвали "не бозна якими грошима" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні зарплату чиновника в 35 тис. грн назвали "не бозна якими грошима"

Казна та Політика
8675
При підготовці пропозицій до бюджету 2016 року Міністерство інфраструктури України внесло пропозицію збільшити фонд заробітної плати відомства з 17 до 139 млн грн на рік.
Про це написав на своїй сторінці в Facebook заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян.
“Таким чином, ми б змогли за рахунок премій і надбавок виплачувати близько 10 тис грн головному спеціалісту і 35 тис грн. – Директору департаменту. Не бозна які гроші, але це вже заробітна плата, за яку ти маєш повне право вимагати якісний результат і спокійно шукати на ринку хороших фахівців. Вважаємо, що ми точно маємо право на це, тому що зберегли державі не одну сотню мільйонів гривень за 9 місяців роботи. Просто не дали вкрасти тим, хто звик це робити щодня “, -. йдеться в тексті поста.
Омелян повідомив, що Мінінфраструктури отримало лист Мінфіну. “У ньому нам вказали граничні витрати на зарплати в 2016 році в обсязі 19,5 млн грн. Середня зарплата збільшена на 800 грн і становитиме 6181 грн. У мене іноді виникає стійке переконання, що всі ці міражі про гідну зарплату, фонди і т. д культивуються з єдиною метою – щоб нормальні зневірилися і пішли Маппет-шоу – це те, у що завжди хочуть перетворити держапарат “, – підкреслив чиновник.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас