У Гонконгу запустили платежі зі смартфона на смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Гонконгу запустили платежі зі смартфона на смартфон

Фінтех і Картки
195
Гонконгський оператор мобільного зв’язку HKT запустив нову послугу мобільних платежів Tap&Go для онлайн-платежів, P2P-переказів, і безконтактних транзакцій.
Клієнти мобільних операторів Csl і 1010, що входять в HKT, можуть завантажити на свої NFC-смартфони мобільний додаток Tap&Go.
Цей Android-додаток дозволить здійснювати безконтактні платежі в більш ніж 3 млн торгових точках усього світу, де приймається MasterCard PayPass. При цьому за допомогою Tap & Go можна здійснювати онлайн-платежі до HK $10 000 (US $ 1 290).
Крім того, існує можливість перевести кошти своїм друзям або близьким як на відстані, так і на місці, просто притуливши два телефони один до одного. Така функція буде корисна тим, хто хоче приміром, розділити рахунок у ресторані або кафе.
Користувачеві потрібно вибрати в додатку Tap&Go опцію «Tap to Send», потім ввести необхідну суму для перекладу. У цей час одержувачу грошових коштів на своєму телефоні потрібно вибрати «Tap to Receive». Після чого, щоб завершити переказ, обидва телефони необхідно притулити один до одного, і натиснути кнопку «Підтвердити».
Поповнити свій аккаунт в Tap&Go користувачі можуть за допомогою готівкових грошових коштів або кредитною карткою до HK $10 000 в день (US $1 290).
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас